Culinair

Hoe heerlijk kaas bakken: een eenvoudig recept voor een snack van restaurantkwaliteit – verras uw gasten

#image_title
459views

Tostikaas is een van de meest verfijnde snacks die je op de menukaart van goede restaurants tegenkomt.

Weinig mensen weten echter dat het zelf bereiden van zo’n gerecht niet moeilijk zal zijn.

Bovendien is het recept voor het bereiden van de perfecte snack ongelooflijk eenvoudig, zegt kok Yulia Arkhipova, een expert in culinaire zaken van de BelNovosti-netwerkpublicatie.

Hoe kaas heerlijk bakken

Boodschappenlijstje

– een halve kilo kaas (je kunt camembert, mozzarella, suluguni, Nederlands en andere nemen);
– ongeveer veertig gram tarwemeel;
– ei;
– een lepel slagroom (vanaf 30% en meer);
– verschillende grote lepels paneermeel;
– geraffineerde olijfolie om te frituren.

kaas
Foto: Pixabay

Hoe maak je een heerlijk voorgerecht?

Eerst moet je de kaas in handige blokjes snijden, die gemakkelijk gebakken kunnen worden. Het is ook belangrijk om te onthouden dat als er een specifieke korst is, we deze verwijderen, anders zal de gebakken kaas niet zo hoogwaardig zijn.

Combineer vervolgens het kippenei met room.

De stukjes kaas moeten eerst met bloem worden overgoten en vervolgens in een bakje met ei en room worden geplaatst. Het enige dat overblijft is het gebruik van paneermeel.

Verhit vervolgens een koekenpan met olijfolie.

De kaas wordt aan één kant twee minuten gebakken. Daarna serveren we het aperitief met trots op tafel. Het gerecht past perfect bij alle bessensauzen.

Eerder hebben we gesproken over welke geheimen je kunt gebruiken om ongelooflijk donzige pannenkoeken te maken.