Culinair

Hoe je kwarktaarten thuis kunt maken: het zal erg lekker zijn – je zult voor altijd in de winkel gekochte cheesecakes vergeten

#image_title
487views

Er is goed nieuws voor liefhebbers van geglazuurde cheesecakes.

Voor een delicatesse hoeft u dus helemaal niet naar de winkel: u kunt het lekkere eten thuis bereiden.

Natuurlijk zijn in de winkel gekochte cheesecakes heerlijk. Maar zelfgemaakte zijn nog smakelijker.

Daarnaast is een zelfbereid gerecht zeker verser en gezonder.

hüttenkäse
Foto: © Belnovosti

Het is genoeg om een ​​keer in de winkel gekochte cheesecakes te proberen en je zult nooit meer in de fabriek gemaakte cheesecakes willen kopen.

Recept voor zelfgemaakte cheesecake

Je moet 300 gram halfvette kwark in een diepe container doen.

Je moet er ook een paar eetlepels kristalsuiker en een theelepel vanillesuiker naartoe sturen.

Het mengsel moet nog twee ingrediënten bevatten: 30 gram boter (deze moet zacht zijn) en een beetje kokosnoot.

Je moet het mengsel met een vork verwerken. Gebruik geen blender of keukenmachine.

Het resulterende mengsel moet enige tijd in de koelkast worden bewaard.

Terwijl de wrongelmassa afkoelt, moet je het toekomstige glazuur voorbereiden. Om dit te doen, moet je de chocolade smelten. Dit gebeurt heel eenvoudig: het product wordt naar een kleine pan gestuurd en deze wordt in een grote pan geplaatst waarin water kookt.

Een deel van de resulterende chocoladevloeistof moet in siliconenvormen worden gegoten. Je kunt de containers niet volledig vullen: je hoeft alleen maar een chocolade “muur” te creëren.

Het apparaat moet een kwartier in de vriezer worden geplaatst, zodat de chocoladekopjes hard worden.

Elke resulterende eetbare container moet worden gevuld met eerder bereide wrongelmassa. Dit laatste moet worden afgedekt met de rest van de chocoladedrank.

De vorm met de volledige inhoud moet een half uur in de vriezer worden geplaatst.

Eerder werd aan fijnproevers verteld waarom ze kefir moesten invriezen.