Culinair

Hoe je viskoteletten smakelijker en sappiger kunt maken: 3 regels – wat je niet mag vergeten

#image_title
461views

Het is veel moeilijker om viskoteletten te bereiden, omdat veel afhangt van de kwaliteit van het product en de vaardigheid van de kok.

Met behulp van de belangrijkste trucs kun je dit gezonde gerecht echter zo lekker mogelijk maken.

Welke geheimen zullen nuttig zijn?

Vis selectie

Veel mensen geloven dat absoluut elke vis geschikt is voor het maken van gehakt. Dit is een ware verklaring. Als u echter de meest sappige schnitzels wilt bereiden, kies dan voor grote soorten vis.

In dit geval zal de smaak van de schnitzels indrukwekkender zijn.

vis
Foto: © Belnovosti

Supplementen

Net als bij klassieke koteletten wordt aanbevolen om gehakte uien toe te voegen aan de visversie. Het is het beste om de groente door een vleesmolen te halen.

Voor meer smaak wordt aanbevolen om knoflook toe te voegen, die eerst met een mes moet worden gehakt.

Vergeet ook aromatische kruiden niet. Voeg ook een kleine hoeveelheid citroensap toe aan viskoteletten.

Frituur techniek

Om koteletten van de hoogste kwaliteit te krijgen, verwarmt u eerst de koekenpan en laat u het vuur hoog staan. Bak de schnitzels gedurende 60 seconden.

Vervolgens verlagen we het vuur tot een minimum en verhogen het pas als de schnitzels volledig gaar zijn.

Eerder hebben we gesproken over welke fouten voorkomen dat de soep lekker en van hoge kwaliteit is.