Culinair

Hoe luie huisvrouwen inktvis koken: zonder timing of bij het fornuis staan

#image_title
486views

Inktvis koken – het lijkt erop dat het niet eenvoudiger kan?

Voor veel onervaren huisvrouwen kan dit proces echter een echte uitdaging zijn.

Om deze reden hebben we besloten een gedetailleerde beschrijving van de methode te delen, waarmee je er zeker van kunt zijn dat de inktvis die je kookt zeker niet rubberachtig zal smaken.

Voor de eenvoudigste manier om deze zeevruchten te bereiden, hoeft u deze niet eens te ontdooien.

Inktvis
Foto: Pixabay

Dompel ze in plaats daarvan gewoon onder in een pan met koud water.

Zet de pan op het fornuis en breng de inhoud aan de kook. Zodra je de eerste belletjes ziet, moet de pan van het vuur worden gehaald.

Bedek hierna de container met inktvis met een deksel en laat staan ​​totdat het water volledig is afgekoeld.

Wanneer dit gebeurt, verwijder dan de inktvis, spoel hem af en gebruik hem om verder te koken.

Zoals huisvrouwen die deze methode hebben geprobeerd verzekeren, is de inktvis hierdoor erg smakelijk, schoon en roze en natuurlijk erg mals.

Eerder deelde BelNovosti een recept voor zelfgemaakte gecondenseerde melk.