Culinair

Hoe thee gezonder te maken: wat wordt aanbevolen om aan de drank toe te voegen – verbeter de smaak en kwaliteit

#image_title
458views

Velen hebben gehoord dat thee echte wonderen kan verrichten: de drank staat zeker op het menu van langlevers en mensen met een goede gezondheid.

Daarom moet u de componenten kennen die het nog nuttiger maken.

Een expert bij de BelNovosti-netwerkpublicatie, kok Yulia Arkhipova, merkt op dat additieven de smaak van de drank nog interessanter kunnen maken.

Wat kun je in een theepot doen?

Anijs

Dit additief heeft een speciaal aroma en een speciale smaak, dus velen zullen dit drankje zeker lekker vinden. Dit onderdeel is vooral nuttig tijdens de periode van actieve verkoudheid.

anijs
Foto: Pixabay

Anijs beschermt niet alleen tegen ziekte, maar bevordert ook een snel herstel.

Anjer

Je kunt de smaak van thee onherkenbaar veranderen, zelfs met behulp van een kleine hoeveelheid kruidnagel. Weinig mensen herinneren zich dat dit een van de hoogste kwaliteit natuurlijke antioxidanten is.

Kruidnagel staat ook bekend om hun vermogen om de bloedsuikerspiegel te verlagen.

Ahornsiroop

Dit supplement is vooral goed voor degenen die een zoetekauw zijn. Maar ahornsiroop is meer dan alleen een dessert. Dankzij de rijke samenstelling beschermt het tegen voedingstekorten en is het een uitstekend middel ter voorkoming van dementie.

Eerder hebben we gesproken over welke trucs je kunt gebruiken om gehakt van de hoogste kwaliteit te maken.