Culinair

Nu zijn ze simpelweg vergeten: welke drie culinaire meesterwerken kende elke Sovjet-huisvrouw?

#image_title
486views

Moderne huisvrouwen zoeken, in een poging hun familieleden te verrassen, naar buitenlandse recepten op internet, waarbij ze vergeten dat het beste al lang is uitgevonden.

We hebben het over drie heerlijke gerechten die werden bereid tijdens het Sovjettijdperk.

Salade “Passagier”

Om je voor te bereiden heb je nodig: twee ingelegde komkommers, uien (2-3 stuks), 300 gram runderlever, één wortel, mayonaise.

We maken de rauwe lever schoon van films, snijden hem in kleine stukjes, bakken, koelen en snijden in reepjes.

voedsel
Foto: © Belnovosti

Snipper de ui en de wortels, bak tot ze zacht en koel zijn en voeg toe aan de lever. Voeg gehakte komkommers toe, zout, breng op smaak met mayonaise, meng.

Soep “Krullend”

Je hebt nodig: drie aardappelen, 50 gram vermicelli, één kipfilet, twee eieren, één ui, één wortel, laurier (1 stuk), twee of drie peperkorrels, zout.

Kook de kip door zout, peper en laurier toe te voegen. Laat het vlees afkoelen, snijd het in blokjes en doe het terug in de bouillon.

Terwijl de kip afkoelt, bak je de gehakte wortels en uien. Snijd de aardappelen in blokjes, voeg toe aan de bouillon en voeg na 15 minuten de frituur toe.

Voeg na 5 minuten de vermicelli en de losgeklopte eieren toe (in een dun straaltje gieten, anders ontstaan ​​er geen “krullen”). Giet de soep na 5 minuten in kommen.

Chocolade worst

Je hebt nodig: 500 gram koekjes, 200 gram suiker, 200 gram boter, 100 milliliter melk, drie eetlepels cacaopoeder.

Doe de koekjes in een schone zak, knoop ze dicht en rol ze uit tot grote kruimels.

Voeg boter, suiker en cacao toe aan de hete melk, meng tot een gladde massa, voeg toe aan een bakje met koekjes, meng, doe het op huishoudfolie, vorm een ​​worst en zet het drie uur in de koelkast.

Eerder vertelden we je hoe je zelfgemaakte muffins maakt met bevroren bessen.