Culinair

Rhapsody of the Senses: Pompoenpannenkoekjes

#image_title
459views

met recht de koningin van het seizoen genoemd. Als je zin hebt in iets zoets, maak dan pompoenpannenkoekjes en bestrijk ze met karamel of room en het dessert is klaar.

Ingrediënten voor pompoenpannenkoekjes:

2 eieren

2 theelepel meel

1 theelepel pompoen puree

3 eetl. boter

4 eetl. suiker

2 snufjes zout

1 theelepel melk

2 theelepel bakpoeder

Kijk beter:

Methode van voorbereiden:

Smelt de boter. Klop de eieren los in een kom, voeg de suiker, het zout, de boter en de pompoenpuree toe. Klop het mengsel op met een mixer. Meng de bloem met het bakpoeder en voeg vervolgens de melk toe. Als het mengsel te dun of te dik is, kun je indien nodig nog wat bloem of melk toevoegen. Het enige dat overblijft is het mengsel kloppen en de pannenkoeken in een pan bakken.