Culinair

Sappige kipfilet met roomkaas, pesto en parmezaanse kaas op Airfryer

#image_title
484views

Hiermee breng je een vleugje Italië op tafel. Roomkaas, pesto en parmezaanse kaas worden gecombineerd en verpakt in vleeszakjes voor een heerlijk sappig resultaat. Door ze in de Airfryer te maken, zijn ze snel, gemakkelijk en zonder rommel te bereiden.

Benodigdheden voor kipfilet uit de Airfryer:

2 kipfilets

½ kopje roomkaas

2 eetlepels. pesto

2 eetlepels. Parmezaanse kaas, fijn geraspt

½ theelepel. avocado-olie

¼ theelepel. zeezout

¼ theelepel. grond zwarte peper

Kijk beter:

Methode van voorbereiden:

Verwarm de airfryer voor op 180 graden. Leg de kipfilets op een snijplank en snijd horizontaal een zak in elke borst.

Meng de roomkaas, pesto en parmezaanse kaas.

Schep gelijke porties van het mengsel in de zakjes van de kipfilets. Vouw de bovenkant van de borst over de vulling en zet vast met een tandenstoker.

Bestrijk de kipfilets met de avocado-olie en wrijf ze in. Breng beide kanten op smaak met zeezout en gemalen zwarte peper.

Plaats de gevulde kipfilets in de voorverwarmde frituurpan en bak ze in 18-20 minuten goudbruin.

Verwijder en serveer met een groene salade of je favoriete groenten.