Culinair

Waarom pannenkoeken aan de braadpan blijven plakken: de belangrijkste fouten worden genoemd – veel mensen maken ze

#image_title
460views

Om pannenkoeken lekker en van hoge kwaliteit te maken, moet je leren hoe je ze op de juiste manier kookt.

Als ze aan de bodem van de pan blijven plakken, is het onwaarschijnlijk dat het gerecht succesvol wordt genoemd.

Dit gebeurt echter alleen vanwege gemaakte fouten, merkte kok Yulia Arkhipova op, een expert in culinaire zaken bij de publicatie van het BelNovosti-netwerk.

Welke tekortkomingen moeten worden benadrukt?

Gebrek aan hoofdbestanddeel

Bij pannenkoeken is het belangrijkste en belangrijkste ingrediënt gewone bloem. Als je het om de een of andere reden in onvoldoende hoeveelheden introduceert, is het bijna onmogelijk om de pannenkoeken om te draaien.

pannekoeken
Foto: © Belnovosti

Probeer daarom een ​​beproefd recept te vinden met de juiste verhoudingen.

Suiker

Je moet niet proberen pannenkoeken zoeter te maken door er grote hoeveelheden suiker in te stoppen – dit idee is simpelweg gedoemd te mislukken. Hierdoor blijft het deeg gewoon aan de bodem van de pan plakken.

Voor de zoetekauwen kun je pannenkoeken serveren met jam, jam en honing.

Olie

Als je wilt dat de pannenkoeken zo gemakkelijk mogelijk omdraaien, gebruik dan plantaardige olie. Verschillende lepels van het product worden rechtstreeks naar de bereiding gestuurd.

Eerder hadden we het al over waarom we groenten niet heerlijk konden bakken.