Culinair

Wat zijn de 5 geheimen die huisvrouwen kennen die altijd perfecte gebakken aardappelen krijgen?

#image_title
462views

Het lijkt velen dat er geen geheimen of speciale wijsheid kunnen zijn bij het bereiden van gebakken aardappelen, omdat dit gerecht een van de eerste is die we zelf beginnen te koken.

Dit komt door het feit dat gebakken aardappelen altijd te hulp zullen komen.

Als je een beperkt budget hebt of gewoon iets lekkers wilt, is het gerecht gewoonweg de beste optie. Niet elke huisvrouw produceert het echter van hoge kwaliteit.

Welke 5 regels kunnen niet worden genegeerd?

Water

Als je wilt dat je aardappelen een korst hebben die het zachte, in je mond smeltende vruchtvlees bedekt, dan kun je niet zonder dit item.

aardappel
Foto: © Belnovosti

Geraspte aardappelen moeten 20-30 minuten in water worden bewaard.

Drogen

Na deze fase is het absoluut noodzakelijk om de aardappelen gewetensvol te drogen, anders werkt het gerecht gewoon niet. Een gewone papieren handdoek zal het beste werken.

Aantal porties

Zelfs als u een groot aantal mensen tegelijk wilt voeden, moet u begrijpen dat dit een risico is. Als je veel aardappelen in een koekenpan doet, is het mogelijk dat ze niet helemaal gaar zijn.

Je kunt de korst ook vergeten.

Olie

Allereerst is het belangrijk om te onthouden dat de olie om te frituren van hoge kwaliteit is, vrij van vreemde onzuiverheden en geur. Om het gerecht lekkerder te maken, kun je ook een plakje van het romige product smelten.

Specerijen en kruiden

Veel mensen hebben verschillende meningen over dit punt. Sommigen zijn van mening dat de smaak van gebakken aardappelen door niets mag worden onderbroken. Daarom wordt door voorstanders van deze aanpak alleen zout gebruikt.

Anderen voegen paprika, kurkuma en rozemarijn toe voor een dramatische kleur en een expressief aroma in het afgewerkte gerecht.