Culinair

Zo maak je heerlijke pannenkoeken met slechts 2 ingrediënten: je hebt niet eens bloem nodig

#image_title
165views

Weelderige en malse pannenkoeken zijn een ideale optie voor een stevig en smakelijk tussendoortje.

Tegelijkertijd kan het gerecht bevredigender en smakelijker worden als het wordt geserveerd met sauzen, fruit en bessen.

Maar om de pannenkoeken zelf te bereiden, moet je het soms proberen.

De situatie wordt ingewikkelder als een van de onderdelen van de test ontbreekt. Ervaren huisvrouwen weten dat je met slechts twee ingrediënten een uitstekend gerecht kunt bereiden.

Pannekoeken
Foto: © Belnovosti

Er zijn slechts twee hoofdproducten: eieren en bananen. Voor één vrucht heb je twee eieren nodig. Deze hoeveelheid ingrediënten is voldoende voor twee porties.

Pureer om te beginnen de banaan met een vork tot hij gepureerd is en giet dan het eimengsel erbij.

De massa moet goed worden gemengd en vervolgens in porties in een voorverwarmde koekenpan worden gegoten.

Voor het serveren is het raadzaam om de pannenkoeken te versieren met kaneel, poedersuiker of honing. In dit geval zal het gerecht nog smakelijker zijn.