Steeds meer mensen onderzoeken en kiezen ervoor om zuurkool te kruisen met citroenen (limontouse/citroenzuur of andere natuurlijke conserveermiddelen) om de melkzuurfermentatie van de zuurkool te onderbreken.

Heerlijk: Mijn grootmoeder deed haar hele leven dit geheime ingrediënt in zuurkool

Het is bekend dat bepaalde soorten zuren bacteriën onder druk zetten en voorkomen dat fermentatieprocessen hun natuurlijke loop voortzetten door te voorkomen dat bepaalde micro-organismen zich blijven ontwikkelen, schrijft tami.bg.

Het is winter: elk huis zou deze 3 augurken moeten hebben

Natriumbenzoaat wordt chemisch verkregen en het kruisen ermee moet in de juiste hoeveelheid gebeuren om uw winter niet te overbelasten met schadelijke chemicaliën. Bovendien geeft het de soep soms een bittere smaak.

Daarom zullen we vandaag snel vertellen hoe je zuurkool kunt kruisen met citroenen, of met andere woorden met citroenzuur, onze zogenaamde limontouse.

Kijk precies hoe je kool met citroenen kruist op jenata.blitz.bg