Beauty en Gezondheid

Deze vitamines vertragen de veroudering na 45 jaar

#image_title
165views

De strijd tegen veroudering zou volgens wetenschappers na 25 jaar moeten beginnen. Als het lichaam voldoende voedingsstoffen heeft, is er geen ruimte voor angst: een sterke immuniteit beschermt tegen ziekten en vroegtijdige veroudering.

Vooral vrouwen na de leeftijd van 45 zouden moeten overwegen om bepaalde vitamines en mineralen te nemen waarvan uit onderzoek blijkt dat ze het ouder worden kunnen vertragen en ook kunnen voorkomen dat ze extra kilo’s aankomen, aldus The Health Site. Het is voor hen voldoende om hun dieet te herzien door er de juiste voedingsmiddelen aan toe te voegen. Ze moet vit krijgen. Ah, vit. Uit groep B, vit. E, C en D, evenals de mineralen magnesium, zink en calcium.

Gynaecoloog: Dit zijn de belangrijkste vitamines voor vrouwen boven de 40

Vitaminen die veroudering vertragen

Vit. A wordt als een belangrijk element beschouwd. Het zorgt voor de gezondheid van de hersenen, ondersteunt het bewegingsapparaat en behoudt de schoonheid van de huid en het haar. Het wordt aangetroffen in wortelen, pompoen, broccoli, spinazie, tomaten, pistachenoten en plantaardige olie. Het referentiepunt voor zijn aanwezigheid is de kleur van het voedsel. Als groenten en fruit geel of rood zijn, bevatten ze zeker vitamine A.

B-vitamines zijn nodig om het geheugen te behouden en de ziekte van Alzheimer te voorkomen. Ze zitten in havermout gemaakt met melk, boekweit, tarwezemelen en bruine rijst. Om deze vitamines goed te laten opnemen, is het niet nodig om thee te drinken bij de maaltijd. Na een maaltijd moet u 15-20 minuten wachten en pas dan kunt u de drank consumeren.

Vit. Het heeft een verjongende werking. Het wordt aangetroffen in kippeneieren, bonen, avocado’s, lever, pinda’s, amandelen, zeevis en alle soorten kool.

Het immuunsysteem heeft vit nodig. C. Het wordt aangetroffen in zuurkool, citrusvruchten, rozenbottels, tomaten en kruiden.

Leeftijdsgebonden ziekten worden gevreesd door vit. D. Het wordt in grote hoeveelheden aangetroffen in kabeljauw- en runderlever, vette zeevis, eigeel, kaas en melk.

Na 45 jaar heeft het lichaam magnesium, zink en calcium nodig. Zeevis, kool, courgette en cacao zijn rijk aan magnesium.

Om de benodigde hoeveelheid zink te garanderen, is het de moeite waard om rundvlees, varkensvlees, tofu, bonen en heilbot in uw dieet op te nemen. Melk en melkproducten bevatten calcium, meldt The Health Site.

Experts: Dit is de beste tijd om vitamines in te nemen

Belangrijk: het artikel vervangt geen uitgebalanceerde voeding en overleg met een specialist!